Sandra Bast

Als drukke moeder van 2 nog jonge kinderen en zelfstandig ondernemer, was ik op zoek naar iets voor mijzelf om even uit de drukte van het dagelijkse leven te stappen. Sinds september 2017 ben ik lid van Het Gebeuren en kan ik elke week letterlijk in de huid van een ander stappen, hoe leuk is dat?

In het stuk Los laten van seizoen 2017-2018, mocht ik mijn plaats innemen in het koor Amuse. Doordat ik hier geen eigen tekst had, kon ik mooi vanaf de zijlijn meekijken en mijn plaats in de groep verwerven, dacht ik… Ik mocht namelijk alle karakters wel een keer spelen als er een speler door omstandigheden niet kon komen oefenen. Wat was dat leuk! Ik kon bijna niet wachten tot het volgende seizoen, waar ik Sonja van Trigt mag spelen. Wat zij allemaal in haar mars heeft…

Met de hechte groep spelers delen we lief en leed, waardoor ik me heel welkom voel. Dat is heel waardevol. Hopelijk mag ik nog lang in deze fijne club blijven delen en maken we samen nog veel producties om iedereen te entertainen.

Speellijst

2019 Maar alles gaat over: Sonja van Trigt
2018 Los Laten: Eén van de koorleden zonder tekst

 

 

Comments are closed.