Dit seizoen

Op deze foto ziet u Mirjam Bosveld, onze schrijfster en regisseur, op haar favoriete plek: voor het toneel druk bezig om samen met ons een mooie productie neer te zetten.

Helaas is er een fikse kink in de kabel gekomen: Mirjam is aangereden en daarbij zwaar gewond geraakt. Gelukkig kunnen we melden dat zij inmiddels weer thuis is, maar haar revalidatie zal nog een lange periode in beslag gaan nemen.

Dat betekent voor ons dat wij onze geplande voorstellingen op 12 en 13 april 2024, na overleg met iedereen, moeten annuleren.

We hebben het roer omgegooid en bereiden nu een ander type theater voor. We hadden al afgesproken dat we avondvullend programma zouden verzorgen voor de Vrouwen van Nu op woensdag 20 november. We hebben besloten om dit ‘optreden’ ook voor ons eigen publiek geven op zaterdag 23 november 2024. Hierbij zal ook de Kopperhof uitgenodigd worden.

Wat het precies gaat worden bedenken we nu samen met Mirjam. Dit gaan we spelenderwijs oefenen en vormgeven. Klein tipje van de sluier, het heeft met Bingo te maken.