Workshops

Mirjam Bosveld, regisseuse van “Het Gebeuren” sinds 2009, is opgeleid tot dramadocent / regisseur en beschikt over ruime ervaring in dit vak. Naast regisseren geeft zij ook diverse workshops voor jong en oud, waarvan er hieronder een aantal vermeld staan:

Theaterlessen voor kinderen (De Weekkrant)

HOEVELAKEN – Kindertheater. Mirjam Bosveld, dramadocent en regisseur bij toneelgroep Het Gebeuren, geeft bij voldoende animo, theaterlessen voor kinderen. Mirjam: ‘‘Natuurlijk kan er tijdens de theaterlessen vooral lekker gespeeld en plezier beleefd worden, maar ze leren er ook een hoop van. Bijvoorbeeld samenwerken, fantasie gebruiken, zichzelf presenteren, of met emoties om te gaan. Daarbij is het ook heel goed voor het zelfvertrouwen.’’
Als je een groep kinderen wilt aanmelden voor kindertheater stuur dan een e-mail naar: mirjambosveld@gmail.com.

Workshop Improvisatietoneel en theatersport door Mirjam Bosveld:
Theatersport is ontwikkeld in Amerika, maar inmiddels al vele jaren ook in Nederland populair, niet in de laatste plaats door het tv-programma ‘De Lama’s‘. Landelijk worden het hele jaar door op vele plaatsen theatersportwedstrijden georganiseerd. Het publiek heeft daarbij een actieve rol en inspraak in de te spelen scenes. Het Gebeuren heeft in 2011 met de improvisatievoorstelling voor Hoevelaken een primeur gehad, niet eerder werd deze vorm van theater hier gepresenteerd. Als er voldoende belangstelling is, bijvoorbeeld als bedrijfsactiviteit, geeft Mirjam deze workshop.

Comments are closed.